Missie

 

Kennis ontwikkelen

Door onze brede interesses schrikken wij er niet voor terug af en toe voorbij onze horizon te kijken, af te wijken van gangbare paden en gaan we graag een nieuwe uitdaging aan. Zo ontwikkelen we ons en vergroten wij onze kennis.

 

Ambitie

Kijkend naar de toekomst zullen wij ernaar blijven streven ons bureau naar een hoger niveau te tillen. Daarbij zullen wij altijd blijven luisteren naar wat opdrachtgevers van ons verwachten en letten op de maatschappelijke en branchegerichte ontwikkelingen om ons heen.

 

Innovatie

Wij zijn erop ingesteld om te kijken of processen, producten of middelen op een betere of handigere manier kunnen. Meedenken over efficiëntere werkwijzen hoort daar bij. Waar mogelijk willen wij bijdrage in de ontwikkelingen op het gebied van BIM (Building Information Modeling). Zo zien wij het als één van onze missies om bij te dragen aan een informatiesysteem dat voor zowel alle deelnemers in het bouwproces als degene die verantwoordelijk zijn voor beheer en onderhoud van gebouwen geschikt is en duidelijkheid geeft over de bestanddelen van een bouwwerk.

Sitemap